Om Oss

Välkommen till Flygprisjakt

Flygprisjakt är en rese-metasöksajt som hittar och jämför de bästa erbjudandena, speciellt på hotell och flyg. Vi är gratis, vilket innebär att vi aldrig lägger till några bokningsavgifter, och vi använder aldrig cookies för att höja priserna. Vi har haft kontakt med många resebokningsföretag, så du kan söka och jämföra priser på reseboenden för att få det vi inte säljer..men här kan du hitta allt du kan tänka dig, för att underlätta processen att organisera allt från paketering dina väskor, för att göra varje resa till en enastående upplevelse och ett härligt minne. Denna resebokningstjänst tillhandahålls gratis utan någon kostnad. Ett fräscht och ärligt tillvägagångssätt för din resebokningspartner.

Vi säljer inte flygbiljetter, hotellrum eller hyrbilserbjudanden – vi visar dig de senaste tillgängliga priserna och låter dig välja det erbjudande du föredrar. Ett klick och du kommer direkt till din valda webbplats där bokningen är klar.

Flygprisjakt är en ny reseaffiliate-webbplats och hanteras av ett oberoende dotterbolag till privata företag. Vi brinner alla för vårt arbete, och vi är alla stolta över att öppna världen tillsammans med våra medresenärer.