Affiliate

Varning

Informationen på Flygprisjakts webbplats (”Tjänsten”) är endast avsedd för allmän information.

Flygprisjakt tar inget ansvar för fel eller brister i innehållet på Tjänsten.

Flygprisjakt ska under inga omständigheter hållas ansvarigt för några speciella, direkta, indirekta, följdskador eller oförutsedda skador eller några som helst skador, vare sig det är fråga om ett avtalsförfarande, försummelse eller annan skadeståndsskyldighet, som uppstår ur eller i samband med användningen av Tjänsten eller innehållet i tjänsten. Flygprisjakt förbehåller sig rätten att göra tillägg, raderingar eller modifieringar av innehållet på Tjänsten när som helst utan föregående meddelande.

Flygprisjakt garanterar inte att Tjänsten är fri från virus eller andra skadliga komponenter.

Affiliate Ansvarsfriskrivning

Denna affiliate avslöjande beskriver affiliate relationer för
Flygprisjakt med andra företag och produkter.

Några av länkarna är “affiliate-länkar”, en länk med en speciell spårningskod. Det betyder att om du klickar på en affiliate-länk och köper varan, kommer vi att få en affiliate-provision.

Priset på varan är detsamma oavsett om det är en affiliate-länk eller inte. Oavsett vilket rekommenderar vi bara produkter eller tjänster som vi tror kommer att ge värde till våra läsare.

Genom att använda affiliate-länkarna hjälper du till att stödja Tjänsten, och vi uppskattar verkligen ditt stöd.

Affiliate-annonseringsprogram som tjänsten använder är:

Som Amazon Associate tjänar jag på kvalificerade köp.

Flygprisjakt är deltagare i Amazon Services LLC Associates Program, ett affiliate-annonseringsprogram som är utformat för att tillhandahålla ett sätt för webbplatser att tjäna reklamavgifter genom att annonsera och länka till Amazon.com eller endless.com

Sidor på denna tjänst kan innehålla affiliate-länkar till dess affiliate-webbplatser där ägaren av denna tjänst,
Flygprisjakt kommer att göra en remisskommission.

  • Travelpayouts
  • Getyourguide
  • Viator
  • Ivisa
  • Discovercars

Externa länkar Ansvarsfriskrivning

Flygprisjakts webbplats kan innehålla länkar till externa webbplatser som inte tillhandahålls eller underhålls av eller på något sätt är anslutna till Flygprisjakt. Observera att Flygprisjakt. garanterar inte riktigheten, relevansen, aktualiteten eller fullständigheten av någon information på dessa externa webbplatser